forum logosu

Neler yeni

mta zaman gaming

Online Oyun Bilgi Paylaşım Forumu

Hoş geldin ziyaretçi! Forum paylaşımlarından yararlanabilmek için üye olmalısın! eğer üyeliğin varsa giriş yapabilirsin.

Gta San Andreas İçin Gerekli Dökümanlar ve Programlar

OmerX

Server Sahibi
VIP Üye
Onursal Üye
Kolik
NOT:ALINTIDIR

Arkadaşlar,San Andreas oyunu bildiğimiz gibi editlenebilir ve yenidendüzenlenebilir türden.Böyle olması bizim işimize çok yarıyor.Dahadoğrusu mod yapımcılarının.Bende böyle modlar yapmayı kendim ,bazıprogramlar yoluyla öğrendim.Aşağıda da gerekli olan programlarıtopladım.Size bunlar hakkında bilgi vereceğim ve onları indirebilmeniziçin kendi upload'ım olan linki vereceğim.Bu programlarıkullanarak San Andreas için bir çok şey öğrenebilirsiniz.

KONU İÇERİĞİ:

1-Gerekli Dökümanlar
2- Gerekli Yama Arşivi

GEREKLİDÖKÜMANLAR-1

Zmodeler 2:Çeşitli araba modellemeleri yapabilirsiniz.Oyuna atmak için gerekli bir çok işlem de bu program sayesinde yapılmaktadır

TXD Workshop:Oyunda yer alan bir çok görüntüyü değiştirebilirsiniz.Örneğin bir binanın dış cephe görünüşünü veya bir arabanın jantlarınI

MTA San Andreas: Oyuna Multi-Player seçeneği ekler ve bölümler halinde çoklu olarak oynama imkanı yaratır.

GTA Skin Editör:[/b]Oyundaki Karakterlerin dış görünüş ve kıyafetlerini değiştirmenize yarar.

GXT Editör:Oyundakidil seçeneklerini editlemenizi sağlar.Dillerdeki sözcüklerideğiştirerek kendi dilinize istediğiniz gibi çevirebilirsiniz.

Car Installer:Oyuna araba eklemeye yarar.Dosyasını bulduğunuz arabayı oyuna ekleyebilirsiniz.e]

Ped Editör:Oyundaki karakterlerin davranış ve hareketlerini değiştirebilirsiniz.Örneğin bir polisi,bir kadın gibi yürütebilirsiniz.

Music Extractor:Oyundaki radyoda çalan müziklerin bir kopyaları da bilgisayarınızdadır.Bu müzikleri bu programla ortaya çıkarabilirsiniz.

IMG Tools 2.0:Oyuna tüm eklemeleri bu programdan yapabilirsiniz.Araba,ev veya herhangi bir şeyi ekleyebilirsiniz.

İNDİR

Link ziyaretçiler için gizlidir görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol

emre2121

Kolik
Zmodeller Proqramının Kullanmayı Ögrensem Benm için yeterde artarda :))

E

enes49

Arkadaşım türkçe konuş ve forumda dersler mevcut tamammı...

eee_38

Kolik
öncelikle paylaşım için tşk ederim eline emeğine sağlık. Ama gta skin editor rarını içinden .exe dosyası cıkmadı ve Tanınmayan Arşiv sonu hatası veriyo ? ilgilenirseniz sevinirim . şimdiden tşk ederim .

birhayran

Kolik
Ben araba nasıly apcağımı bilmiyorum bir program falan bilmiyorum eğer o programı söyleyin nasıl yapıldığını size 7 günde 8-9 tane araba çıkartabilirim.
(Gerçek arabalar modifiyesiz.)
(Ben modifiyesiz araba severim.)

Alfonso Furkan

Onursal Üye
birhayran' Alıntı:
Ben araba nasıly apcağımı bilmiyorum bir program falan bilmiyorum eğer o programı söyleyin nasıl yapıldığını size 7 günde 8-9 tane araba çıkartabilirim.
(Gerçek arabalar modifiyesiz.)
(Ben modifiyesiz araba severim.)
7 Günde 8-9 araba mı? Uçmasak diyorum.

gurkooo

Kolik
LFs için araç yapıyorum 1.07 b hata veriyor bazen işlem yarıda kalıyor.Bununla devam ederim sağol.