mahmut-kys
Kolik
NOT:Aylar önce verilen konu içeriği güncellendi.
Herkeze Selamlar.
Carspawner Modundan sonra 2.yayınladığım mod.
Modun Adı:Music On Foot Mod
©2010 Yapımcı:ZAZ&Mahmut Tasar(Mahmut-Kys)
Bitiş Tarihi: 11 Nisan 2010
Özellikeri:
-Aslında modun asıl esercisi Gta Forumsta Başarılı Modlar ve önemli büyük modlarda görev alan ZAZ adlı arkadaş.
-Bildiğiniz gibi birçok güzel mod onun eseri.Cleo olsun Script olsun.Cleo modlarının olduğu sitesi vardı.Güzel modları orda bakmanızı tavsiye ederim.
-ZAZ'ın güzel modlarından biri olan Script Modu(SACID) Script modundan Music On Foot Modunu aldım.O mod çok güzeldi.Baya Değişikler var.
-Ha bu mu demeyin.Çünkü Sanny Builder açamadı bu modu bende Sanny Builder'den yıllar önce olan başka bir SCM Editorundan açıp onun modundan bu modu buldum.
-Sonra ise bunu Sanny Buildere aktardım,Kolay olmadı benim için.Ondan Sanny Buildere,çünkü kodlar farklı şekilde 2 Editordada.Neyse uzatmayalım burdanda gerekli düzenlemelerden sonra cleo haline
getirip tamamladım.
-Sizin için modumun yanında ZAZ'ın Script Modunuda,bahsetmiş olduğum script modunu(SACID Script Mod) verdim.
-Kullanımı Kolay,sorunsuz ve hızlıdır.
-M+O tuşuna basın sağ üst köşede küçük 1 rakamını göreceksiniz.
-Sonra yine basın müzik değişir.Bastıkça Değişir,rakam artar.
-Modu kapatmak için F tuşuna basmanız yeterli.
-Mod Interiorde,Araba kullanırken çalışmaz.Öyle Ayarladım.
-Yüklemek için Music.cs dosyasını Gta Sa/Cleo Dizinine atın.
-Benim cleom yok diyorsanız Gerekli Dosyalarin içindekileri Gta Sa dizinine atın.
Tanıtıcı Video(GTA SA CLEO MOD GALLERY)
Süre:11 DK
[video=youtube]
-Resim Koymadım videoda detaylar var.
Olabilecek Hatalar:
*Sorun çıkarsa pm atın.
*Bazen Cleo Dosyalarının çakışması ile oyun kapanır.Bu Yüzden çokça cleo modu tavsiye edilmez.Oyunun kapanmasında modun ilgisi yoktur,modda hiçbir sorun Yoktur.Sorumluluk Bana ait değil.
NOT:Modu açıp düzenlemeye kalmayın,Sanny Builder okuyamaz,Bu Oyuna sıkıntı verir anlamına gelmez.Emeğe Saygı!!
İndir:
Güle Güle Oynayın.
Emeğe Saygı,Yorumlar Gelsin!!
//Ayrıca Yakında Bomba Yeni Cleo Modlar.
NOT:Bu cleo modların hepsi verdiğim linkteki videoda bulunmaktadır.Video'da Hem Türkçe hem de İngilizce dil seçeneği vardır.
>GSP2 Mod Packs v 1.0(GSP2 de kullandığım bir Mod,Tek Cleo Dosyası Halinde 5 Güzel Mod.)
>İçinde Hangi Modlar Var-Detayları Tanıtıcı Videodadır.
>Carspawner Mod(Araba İndirici)
-Bu Forumda mevcuttur.
>GSP2 Patriot Team Mod(Yakında)
>GSP2 Street Bikers Mod(Yakında)
>Vguns Mod(Yakında)
>Sanny Builder Türkçe Yama V.1.0(0 Türkçe,Yakında)
>Yeni Gta Editorleri ve Programları(Bazıları çok yeni,hiçbir yerde yok)
-Bu Forumda mevcuttur.
#Ayrıca Gsp2:Grove Street Parks 2 nedir bilmeyenler olabilir:
-Uzun süreden beri devam eden içinde her detayı koymaya çalıştığım şu ana kadar birçok resim ve 3 tanıtım videosu yayınladığım tamamı kendi emeğimce yapılan büyük bir mod.
-Niye uzun sürdü denilirse bu yıl ki yoğunluk ve rahat uzun bir vakit olmadı.
-Yapım 2008 in sonlarında başlayıp halende devam ediyor.Şimdiki resimlerde olmayan yeni mekanlar,Script(.scm) özellikleri ve haritalar var.Yakında Yeni Video Gelebilir.
-Modu bulmak isterseniz bu siteden bana pm atın.
Herkeze Selamlar.
Carspawner Modundan sonra 2.yayınladığım mod.
Modun Adı:Music On Foot Mod
©2010 Yapımcı:ZAZ&Mahmut Tasar(Mahmut-Kys)
Bitiş Tarihi: 11 Nisan 2010
Özellikeri:
-Aslında modun asıl esercisi Gta Forumsta Başarılı Modlar ve önemli büyük modlarda görev alan ZAZ adlı arkadaş.
-Bildiğiniz gibi birçok güzel mod onun eseri.Cleo olsun Script olsun.Cleo modlarının olduğu sitesi vardı.Güzel modları orda bakmanızı tavsiye ederim.
-ZAZ'ın güzel modlarından biri olan Script Modu(SACID) Script modundan Music On Foot Modunu aldım.O mod çok güzeldi.Baya Değişikler var.
-Ha bu mu demeyin.Çünkü Sanny Builder açamadı bu modu bende Sanny Builder'den yıllar önce olan başka bir SCM Editorundan açıp onun modundan bu modu buldum.
-Sonra ise bunu Sanny Buildere aktardım,Kolay olmadı benim için.Ondan Sanny Buildere,çünkü kodlar farklı şekilde 2 Editordada.Neyse uzatmayalım burdanda gerekli düzenlemelerden sonra cleo haline
getirip tamamladım.
-Sizin için modumun yanında ZAZ'ın Script Modunuda,bahsetmiş olduğum script modunu(SACID Script Mod) verdim.
-Kullanımı Kolay,sorunsuz ve hızlıdır.
-M+O tuşuna basın sağ üst köşede küçük 1 rakamını göreceksiniz.
-Sonra yine basın müzik değişir.Bastıkça Değişir,rakam artar.
-Modu kapatmak için F tuşuna basmanız yeterli.
-Mod Interiorde,Araba kullanırken çalışmaz.Öyle Ayarladım.
-Yüklemek için Music.cs dosyasını Gta Sa/Cleo Dizinine atın.
-Benim cleom yok diyorsanız Gerekli Dosyalarin içindekileri Gta Sa dizinine atın.
Tanıtıcı Video(GTA SA CLEO MOD GALLERY)
Süre:11 DK
[video=youtube]
Link ziyaretçiler için gizlidir görüntülemek için
Giriş yap veya Kayıt ol
-Resim Koymadım videoda detaylar var.
Olabilecek Hatalar:
*Sorun çıkarsa pm atın.
*Bazen Cleo Dosyalarının çakışması ile oyun kapanır.Bu Yüzden çokça cleo modu tavsiye edilmez.Oyunun kapanmasında modun ilgisi yoktur,modda hiçbir sorun Yoktur.Sorumluluk Bana ait değil.
NOT:Modu açıp düzenlemeye kalmayın,Sanny Builder okuyamaz,Bu Oyuna sıkıntı verir anlamına gelmez.Emeğe Saygı!!
İndir:
Link ziyaretçiler için gizlidir görüntülemek için
Giriş yap veya Kayıt ol
Güle Güle Oynayın.
Emeğe Saygı,Yorumlar Gelsin!!
//Ayrıca Yakında Bomba Yeni Cleo Modlar.
NOT:Bu cleo modların hepsi verdiğim linkteki videoda bulunmaktadır.Video'da Hem Türkçe hem de İngilizce dil seçeneği vardır.
>GSP2 Mod Packs v 1.0(GSP2 de kullandığım bir Mod,Tek Cleo Dosyası Halinde 5 Güzel Mod.)
>İçinde Hangi Modlar Var-Detayları Tanıtıcı Videodadır.
>Carspawner Mod(Araba İndirici)
-Bu Forumda mevcuttur.
>GSP2 Patriot Team Mod(Yakında)
>GSP2 Street Bikers Mod(Yakında)
>Vguns Mod(Yakında)
>Sanny Builder Türkçe Yama V.1.0(0 Türkçe,Yakında)
>Yeni Gta Editorleri ve Programları(Bazıları çok yeni,hiçbir yerde yok)
-Bu Forumda mevcuttur.
#Ayrıca Gsp2:Grove Street Parks 2 nedir bilmeyenler olabilir:
-Uzun süreden beri devam eden içinde her detayı koymaya çalıştığım şu ana kadar birçok resim ve 3 tanıtım videosu yayınladığım tamamı kendi emeğimce yapılan büyük bir mod.
-Niye uzun sürdü denilirse bu yıl ki yoğunluk ve rahat uzun bir vakit olmadı.
-Yapım 2008 in sonlarında başlayıp halende devam ediyor.Şimdiki resimlerde olmayan yeni mekanlar,Script(.scm) özellikleri ve haritalar var.Yakında Yeni Video Gelebilir.
-Modu bulmak isterseniz bu siteden bana pm atın.