forum logosu

Neler yeni

mta zaman gaming

Online Oyun Bilgi Paylaşım Forumu

Hoş geldin ziyaretçi! Forum paylaşımlarından yararlanabilmek için üye olmalısın! eğer üyeliğin varsa giriş yapabilirsin.

Okul

Alfonso Furkan

Onursal Üye
Arkadaşlar benim okullar açılınca hafta içi girme şansım kalmıcak sanırım arada psp den girerim önemli şeylere cevap yazarım. hepiniz kendinize iyi bakın allaha emanet olun

berkes

Kolik
Sende allaha emanet ol kardeşim.

OmerX

Server Sahibi
VIP Üye
Onursal Üye
Kolik
Okulun ve derslerin daha önemli Furkan, forum kaçmaz, biz hep burdayız, sen okuluna ve derslerine bak, başarılar sana...

Alfonso Furkan

Onursal Üye
Son çıkışımdan önce bu mesajını görmüştüm ömer abi ama cevap yazamamıştım bugün pc'e yeni girdim psp den girebiliyordum ama çok kasıyordu bu yüzden girmemiştim. forumu arada takip ediyorum ama giriş yapmıyorum çünkü tekrar bağlanmaktan korkuyorum.Zaten zamanda sorun oldu :) okul dershane kurslar falan , bu arada teşekkürler anlayışınız için çok teşekkürler... Sizleri Çok Seviyorum.

OmerX

Server Sahibi
VIP Üye
Onursal Üye
Kolik
Ara ara gel, soğutma arayı :)

Alfonso Furkan

Onursal Üye
:) tamamdır bende çok uzak kalınca sorumluluğumu yerine getirmediğimi hissediyorum :) sonuçta buda bir sorumluluk moduz yani:)

Alfonso Furkan

Onursal Üye
tamam haklısınız okulu seven varmıdır acaba bende nefret ediyorum saçlara kıyafete eherşeye karışıyorlar nefret ediyorum ama okul olmasa olmaz

Alfonso' Alıntı:
tamam haklısınız okulu seven varmıdır acaba bende nefret ediyorum saçlara kıyafete eherşeye karışıyorlar nefret ediyorum ama okul olmasa olmaz
Evet Kaldırım Mühendisi Olmak İstemiyorsak Yapacaz ders falan Ne Kadar Nefret Etsekde

USTA52

Kolik
Allaha emanet ol görüşürüz. kardeşim seni yeni tanıdım ama iyi birisine benziyosun