Peugeot 106 GTİ Tuning
OKU;
Evet arkadaşlar sonunda bitirmiş olduğum 106'yı sizlere sunmaktan gurur duyuyorum.Beğenen veyatta beğenmeyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Handling ayarını uygulayınız yoksa aksi takdirde arabadan istediğiniz verimi alamazsınız.
Teşekkürler Gtatürk.com Yönetimi
Resimler;
Link;
Herkeze iyi oyunlar diliyorum.
Author:By_Carizma[Arif]
Edit
ulpViction
Teşekkürler By_Carizma böyle bir araç yaptığın için.
Subaru İmpreza Tuning
Evet arkadaşlar merhaba 1hafta önce yapımına başladığım arabanın sonuna gelmiş bulunmaktayım tepe tepe kullanın arabayı benim şahsi düşüncem çok güzel olma fikrinde ama sizi bilemem şimdiden yorumlar için teşekkürler.
Resimler;
Video;
Link;
Suzuki Swift Tuning
Evet arkadaşlar öz ve kısa oldu ama çıkardım en sonunda iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum kötüyse kötü ne yapalım yani kendimizi öldürecek değiliz ya ;D
Resimler;
Link;
Video;
Karşıyaka Şahin Tuning
Resimler;
OKU;
Evet arkadaşlar çok uzun zamandan beri hiç araba yapmıyordum bir tane yaptım inşallah beğenirsiniz;yanlız unutmadan bu araba için tam tamına 1 ayımı verdim ona göre emege saygınız olsun unutmuyalımki renkler ve zevkler tartışılmaz
İzinsiz editlenmesi kesinlikle yasaktır!
Download;
Video;
Apaçi Şahin v2
Bu arabaya neler yaptın?
Bu arabanın v1 ini biliyosunuzdur...
Vinly Body Kit
Yeni Egzoz
Yeni Jant
Yeni Tampon
Daha neler neler ben pek yaptığım şeyleri anlatmayı sevmem:huhu:
Bu arada bu araba için 3günümü verdim lütfen bunu göz önüne alarak yorum yapınız
OKU;
Evet arkadaşlar sonunda bitirmiş olduğum 106'yı sizlere sunmaktan gurur duyuyorum.Beğenen veyatta beğenmeyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Handling ayarını uygulayınız yoksa aksi takdirde arabadan istediğiniz verimi alamazsınız.
Teşekkürler Gtatürk.com Yönetimi
Resimler;

Link;
Link ziyaretçiler için gizlidir görüntülemek için
Giriş yap veya Kayıt ol
Herkeze iyi oyunlar diliyorum.
Author:By_Carizma[Arif]
Edit
Teşekkürler By_Carizma böyle bir araç yaptığın için.
Subaru İmpreza Tuning
Evet arkadaşlar merhaba 1hafta önce yapımına başladığım arabanın sonuna gelmiş bulunmaktayım tepe tepe kullanın arabayı benim şahsi düşüncem çok güzel olma fikrinde ama sizi bilemem şimdiden yorumlar için teşekkürler.
Resimler;

Video;
Giriş yap veya Kayıt ol
Link;
Giriş yap veya Kayıt ol
Suzuki Swift Tuning
Evet arkadaşlar öz ve kısa oldu ama çıkardım en sonunda iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum kötüyse kötü ne yapalım yani kendimizi öldürecek değiliz ya ;D
Resimler;

Link;
Giriş yap veya Kayıt ol
Video;
Giriş yap veya Kayıt ol
Karşıyaka Şahin Tuning
Resimler;

OKU;
Evet arkadaşlar çok uzun zamandan beri hiç araba yapmıyordum bir tane yaptım inşallah beğenirsiniz;yanlız unutmadan bu araba için tam tamına 1 ayımı verdim ona göre emege saygınız olsun unutmuyalımki renkler ve zevkler tartışılmaz
İzinsiz editlenmesi kesinlikle yasaktır!
Download;
Giriş yap veya Kayıt ol
Video;
Giriş yap veya Kayıt ol
Apaçi Şahin v2

Giriş yap veya Kayıt ol
Bu arabaya neler yaptın?
Bu arabanın v1 ini biliyosunuzdur...
Vinly Body Kit
Yeni Egzoz
Yeni Jant
Yeni Tampon
Daha neler neler ben pek yaptığım şeyleri anlatmayı sevmem:huhu:
Bu arada bu araba için 3günümü verdim lütfen bunu göz önüne alarak yorum yapınız