Alfonso Furkan
Onursal Üye
Merhaba arkadaşlar , yine güzel bi asi mod paylaşmak istedim sizlerle . Bu modda eski GTA serilerindeki gibi tekrar taksi şoförlüğü yapabiliyoruz , otobüse "yolcu" olarak binebiliyoruz ve yoldaki bazı yayalardan çeşitli görevler alabiliyoruz. Kısa kısa resimlerle anlatayım ;
Modu indirmek isteyenler için ;
Bu mod asi moddur, kullanabilmek için asiloader gerekir.
Sivil Görevleri
Haritadaki görev ikonuna ilerlediğimizde kafasında beyaz bi ok olan yayayı görünce yanına gidip "E" tuşuna basıyoruz ve görev ekranındaki görevlerden birini seçiyoruz. Çok çeşitli görevler var, tek tek hepsini deneyin derim.
Not : Oyunda rakibe döner yumruk , döner tekme , aparkat gibi özel hareketleri yapmayı bilmeyenler için yeni bi konu açmayı düşünüyorum. Çünkü lisede bu oyunu oynayan 13 tanıdık arkadaşdan bunları yapmayı bilen çıkmadı. Bu forumda da 1-2 kişi de olsa muhakkak bilmeyenler olacaktır, bilgilendirmek de bizim görevimiz..
________________________________________________________________________________________
Haritadaki görev ikonuna ilerlediğimizde kafasında beyaz bi ok olan yayayı görünce yanına gidip "E" tuşuna basıyoruz ve görev ekranındaki görevlerden birini seçiyoruz. Çok çeşitli görevler var, tek tek hepsini deneyin derim.

Not : Oyunda rakibe döner yumruk , döner tekme , aparkat gibi özel hareketleri yapmayı bilmeyenler için yeni bi konu açmayı düşünüyorum. Çünkü lisede bu oyunu oynayan 13 tanıdık arkadaşdan bunları yapmayı bilen çıkmadı. Bu forumda da 1-2 kişi de olsa muhakkak bilmeyenler olacaktır, bilgilendirmek de bizim görevimiz..
________________________________________________________________________________________
Taksi Görevleri
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Dimitri ve Bulgarian Roman'ın taksi durağını havaya uçurduktan sonra taksi görevleri bizim için bitiyo. Roman ilerde yeni bi durak açıyor ama biz görev yapamıyoruz.
Bu mod pek bi açıklama istemiyor aslında, eski GTA serilerinden biliyoruz nasılsa
.. Aşağıdaki ekranda da gördüğünüz gibi taksiye binince görev yapmak isterseniz "E" tuşuna basın diyor sol üst köşede. Siz de "E" tuşuna basıyosunuz ve bi süre bekleyince haritada sarı ikon olarak belirtilen yolcumuzu alıp mavi noktaya götürüyosunuz. Aracı çarpa çarpa götürürseniz alacağınız bahşiş azalır , aman dikkatli sürün
.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Dimitri ve Bulgarian Roman'ın taksi durağını havaya uçurduktan sonra taksi görevleri bizim için bitiyo. Roman ilerde yeni bi durak açıyor ama biz görev yapamıyoruz.
Bu mod pek bi açıklama istemiyor aslında, eski GTA serilerinden biliyoruz nasılsa

Otobüse Binme
Arkadaşlar, bununla ilgili resim çekmedim ama kullanımı çok basit, otobüsün yanında durunca sol üst köşede Binmek isterseniz "E" tuşuna basın , ücret 5$ yazıyo; bu kadar ..
Arkadaşlar, bununla ilgili resim çekmedim ama kullanımı çok basit, otobüsün yanında durunca sol üst köşede Binmek isterseniz "E" tuşuna basın , ücret 5$ yazıyo; bu kadar ..
Modu indirmek isteyenler için ;
Bu mod asi moddur, kullanabilmek için asiloader gerekir.
Asi Loader indirmek için ;
(click to show/hide)
Modu İndirmek İçin;
Modu kurmak için winrar dosyası içindekileri oyunun kurulu olduğu klasöre atın.
Yorumlarınızı bekliyorum
GTATURK'den ALINTIDIR.HIRSIZLIK HIRSIZLIKTIR HA EMEK HIRSIZLIĞI HA EKMEK HIRSIZLIĞI
( KENDİ SÖZÜM)
(click to show/hide)
Link ziyaretçiler için gizlidir görüntülemek için
Giriş yap veya Kayıt ol
Giriş yap veya Kayıt ol
Modu İndirmek İçin;
Giriş yap veya Kayıt ol
Giriş yap veya Kayıt ol
Modu kurmak için winrar dosyası içindekileri oyunun kurulu olduğu klasöre atın.
Yorumlarınızı bekliyorum
GTATURK'den ALINTIDIR.HIRSIZLIK HIRSIZLIKTIR HA EMEK HIRSIZLIĞI HA EKMEK HIRSIZLIĞI