forum logosu

Neler yeni

mta zaman gaming

Online Oyun Bilgi Paylaşım Forumu

Hoş geldin ziyaretçi! Forum paylaşımlarından yararlanabilmek için üye olmalısın! eğer üyeliğin varsa giriş yapabilirsin.

Sketchup'tan Araba Çizilirmi

dlqr

Kolik
Öncelikle merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.İsmim Onur.Merhaba ceza senin modellerini birkaç senedir biliyorum orda burda.Benim merakım bu araçları hangi programla çizdiğin?Yani sadece zmodel denilen program mı çiziyor?Ben sketchup kullanıyorum inanılmaz şeyler çizenler var.Saatlerce uğraşıyorum gerçeğine yakın olmuyor yani eğimler vs yapılmıyor.Sadece basit birkaç araç var.Bu konuda yardımcı olursan başlamak istiyorum.Teknik resime çok meraklıyım elim yatkın böyle şeylere bende çizmek istiyorum.Harika araçlar yapıyorsun bazılarını sen çizmiyorsun biliyorum ama çok müthiş şeyler başarıyorsun tanışmak şimdiye nasipmiş:)

OmerX

Server Sahibi
VIP Üye
Onursal Üye
Kolik
Merhaba Onur:

Araba çizimlerini:
- Zmodeler
- 3ds Max
- Sketchup

Programları ile yapabilirsin, daha birçok program var ama bunlar kafii. Tabiki zor bir işlemdir araba çizimi, Sketchup tan çizebilirsin ama oda ustalık ister, basit bir programdır Sketchup fakat araba çizimi zorlar onda. Araba çizimi için Zmodeler ve 3ds Max idealdir, Zmodeler ile çizim dersleri Dersler kategorisinde mevcut..

dlqr

Kolik
Mc_cEzA' Alıntı:
Merhaba Onur:

Araba çizimlerini:
- Zmodeler
- 3ds Max
- Sketchup

Programları ile yapabilirsin, daha birçok program var ama bunlar kafii. Tabiki zor bir işlemdir araba çizimi, Sketchup tan çizebilirsin ama oda ustalık ister, basit bir programdır Sketchup fakat araba çizimi zorlar onda. Araba çizimi için Zmodeler ve 3ds Max idealdir, Zmodeler ile çizim dersleri Dersler kategorisinde mevcut..
Peki teşekkür ederim.Bu zmodeleri öğrenmek en iyisi.3ds max vardı bilgisayarda tekrar kurmaya çalıştım baya uğraştım serial kabul etmiyor.Baya kapsamlı birşey galiba öbürlerine göre çok da karışık.

berkes

Kolik
Türkçe yama indirip çözmeye çalışmalı :D

Alfonso Furkan

Onursal Üye
bende tr yamayla deneyecektim fakat videolarda anlatımlarda falan ingilizce isimleri kullanılıyor ondan yapmıyorum :)