mahmut-kys
Kolik
NOT:Aylar önce verilen konu içeriği güncellendi.
Herkeze Selamlar.
Modun Adı:Carspawner Cleo Mod
©2010 Yapımcı:Mahmut Tasar(Mahmut-Kys)
Bitiş Tarihi: 11 Nisan 2010
Özellikeri:
-Bildiğiniz gibi Gta Türkiyedeki(Vice City'deki)araba indiricisinin benzeridir denilebilir.
-Sanny Builder ile Vice City'den San Andreas'a kodları çevirdim,Tabi çevirmek kolay olmadı,uğraştırdı beni ve birkaç değişik ve yeni özellikler ile cleo haline getirip bitirdim.
-Kullanımı oldukça kolay,hızlıdır.Anlamanız için detaylı anlattım.
-7 Tuşu ile Araba İndirme(İlk olarak FCR900'den başlar.)
-8 Tuşu ise İleri Sıralanmış Hali,Geri Sıralanmış Hali ve Aynı araba farklı Renk.(Tabi Aynı Anda değil Her Bastığınızda Değişir.)
-7 ve 8 Tuşları Klavyedeki Num Lock Tuşları Değildir,diğeridir.
//Bunu bir örnekle açıklayım:
İlk olarak 7 tuşuna bastığımızda FCR900 geliyor,sonra yine basalım 7 tuşuna aynı araba farklı renk,Şimdi
ise 8 tuşuna basalım.İleri Sayım olacak.7 ye bastığımızda FCR900 den sonra gelen araçlar(NRG500,COPBIKE,CEMENT..)
Bu sıra GTA SA daki arabaların ID sırasına göre,Yine 8 e Basalım Bu Seferde Geriye Gidiyor.(CEMENT,COPBIKE,NRG500,FCR900,HYDRA...)
Son olarak 8 tuşuna basın sonrada 7 Tuşu Bu Seferde Geçerli Arabada ama Farklı Renklerde.8 Tuşu olayı Böyle Devam Ediyor...
-7 tuşunu elinizden bırakmayın arabalar hızlıca değişir,8 e bastığınızda ses duyacaksanız.
-Sabit bir noktada durursanız tek araba gelir(7 Tuşuna Bastıkça sürekli değişir yani)
-Hareketli olursanız etraf araba olur.
-Görev esnasıyda gayet kullanışlı.
-Mod Interiorde,Araba kullanırken ve oyuncumuz denizdeyken çalışmaz.Öyle Ayarladım.
-Çokça araba yapıp patlamak zevkli olduğu için arabaların sadece dayanıklılıkları biraz daha yüksek olarak ayarladım.
-Sizler için çok güzel bir video hazırladım.Ordan izleyerek kullanımını daha rahat anlarsanız.
-Yüklemek için Carspawner.cs dosyasını Gta Sa/Cleo Dizinine atın.
-Benim cleom yok diyorsanız Gerekli Dosyalarin içindekileri Gta Sa dizinine atın.
Tanıtıcı Video(GTA SA CLEO MOD GALLERY)
Süre:11 DK
Resimler:
//Olabilecek Hatalar:
*Sorun çıkarsa pm atın
*Benim verdiğim Cleo Dosyaları Sorunsuz yeni cleo dosyaları versiyonundan(oyundayken en alta sarı yazılı olan scripts loadeded yazan)daha rahat çalıştırır.Bu yüzden sıkıntı çıkarsa benimkileri yükleyin.
*Çokça aşırı araba indirmek tavsiye edilmez.Çünkü Oyunda Limit söz konusu.
*Bazen Cleo Dosyalarının çakışması ile oyun kapanır.Bu Yüzden çokça cleo modu tavsiye edilmez.Oyunun kapanmasında modun ilgisi yoktur,modda hiçbir sorun Yoktur.Sorumluluk Bana ait değil.
NOT:Modu açıp düzenlemeye kalmayın,Sanny Builder okuyamaz,Bu Oyuna sıkıntı verir anlamına gelmez.Emeğe Saygı!!
İndir:
Güle Güle Oynayın.
Emeğe Saygı,Yorumlar Gelsin!!
//Ayrıca Yakında Bomba Yeni Cleo Modlar.
NOT:Bu cleo modların hepsi verdiğim linkteki videoda bulunmaktadır.Video'da Hem Türkçe hem de İngilizce dil seçeneği vardır.
>GSP2 Mod Packs v 1.0(GSP2 de kullandığım bir Mod,Tek Cleo Dosyası Halinde 5 Güzel Mod.)
>İçinde Hangi Modlar var-Detayları Tanıtıcı Videodadır.
>Music On Foot Mod(Ayakteyken Müzik Dinle)
-Bu Forumda mevcuttur.
>GSP2 Patriot Team Mod(Yakında)
>GSP2 Street Bikers Mod(Yakında,Siteye 2 yeni resim eklendi.)
>Vguns Mod(Yakında)
>Sanny Builder Türkçe Yama V.1.0(0 Türkçe,Yakında)
>Yeni Gta Editorleri ve Programları(Bazıları çok yeni,hiçbir yerde yok)
#Ayrıca Gsp2:Grove Street Parks 2 nedir bilmeyenler olabilir:
-Uzun süreden beri devam eden içinde her detayı koymaya çalıştığım şu ana kadar birçok resim ve 3 tanıtım videosu yayınladığım tamamı kendi emeğimce yapılan büyük bir mod.
-Niye uzun sürdü denilirse bu yıl ki yoğunluk ve rahat uzun bir vakit olmadı.
-Yapım 2008 in sonlarında başlayıp halende devam ediyor.Şimdiki resimlerde olmayan yeni mekanlar,Script(.scm) özellikleri ve haritalar var.Yakında Yeni Video Gelebilir.
-Modu bulmak isterseniz bu siteden bana pm atın.
Herkeze Selamlar.
Modun Adı:Carspawner Cleo Mod
©2010 Yapımcı:Mahmut Tasar(Mahmut-Kys)
Bitiş Tarihi: 11 Nisan 2010
Özellikeri:
-Bildiğiniz gibi Gta Türkiyedeki(Vice City'deki)araba indiricisinin benzeridir denilebilir.
-Sanny Builder ile Vice City'den San Andreas'a kodları çevirdim,Tabi çevirmek kolay olmadı,uğraştırdı beni ve birkaç değişik ve yeni özellikler ile cleo haline getirip bitirdim.
-Kullanımı oldukça kolay,hızlıdır.Anlamanız için detaylı anlattım.
-7 Tuşu ile Araba İndirme(İlk olarak FCR900'den başlar.)
-8 Tuşu ise İleri Sıralanmış Hali,Geri Sıralanmış Hali ve Aynı araba farklı Renk.(Tabi Aynı Anda değil Her Bastığınızda Değişir.)
-7 ve 8 Tuşları Klavyedeki Num Lock Tuşları Değildir,diğeridir.
//Bunu bir örnekle açıklayım:
İlk olarak 7 tuşuna bastığımızda FCR900 geliyor,sonra yine basalım 7 tuşuna aynı araba farklı renk,Şimdi
ise 8 tuşuna basalım.İleri Sayım olacak.7 ye bastığımızda FCR900 den sonra gelen araçlar(NRG500,COPBIKE,CEMENT..)
Bu sıra GTA SA daki arabaların ID sırasına göre,Yine 8 e Basalım Bu Seferde Geriye Gidiyor.(CEMENT,COPBIKE,NRG500,FCR900,HYDRA...)
Son olarak 8 tuşuna basın sonrada 7 Tuşu Bu Seferde Geçerli Arabada ama Farklı Renklerde.8 Tuşu olayı Böyle Devam Ediyor...
-7 tuşunu elinizden bırakmayın arabalar hızlıca değişir,8 e bastığınızda ses duyacaksanız.
-Sabit bir noktada durursanız tek araba gelir(7 Tuşuna Bastıkça sürekli değişir yani)
-Hareketli olursanız etraf araba olur.
-Görev esnasıyda gayet kullanışlı.
-Mod Interiorde,Araba kullanırken ve oyuncumuz denizdeyken çalışmaz.Öyle Ayarladım.
-Çokça araba yapıp patlamak zevkli olduğu için arabaların sadece dayanıklılıkları biraz daha yüksek olarak ayarladım.
-Sizler için çok güzel bir video hazırladım.Ordan izleyerek kullanımını daha rahat anlarsanız.
-Yüklemek için Carspawner.cs dosyasını Gta Sa/Cleo Dizinine atın.
-Benim cleom yok diyorsanız Gerekli Dosyalarin içindekileri Gta Sa dizinine atın.
Tanıtıcı Video(GTA SA CLEO MOD GALLERY)
Süre:11 DK
Link ziyaretçiler için gizlidir görüntülemek için
Giriş yap veya Kayıt ol
Resimler:
Giriş yap veya Kayıt ol
Giriş yap veya Kayıt ol
Giriş yap veya Kayıt ol
//Olabilecek Hatalar:
*Sorun çıkarsa pm atın
*Benim verdiğim Cleo Dosyaları Sorunsuz yeni cleo dosyaları versiyonundan(oyundayken en alta sarı yazılı olan scripts loadeded yazan)daha rahat çalıştırır.Bu yüzden sıkıntı çıkarsa benimkileri yükleyin.
*Çokça aşırı araba indirmek tavsiye edilmez.Çünkü Oyunda Limit söz konusu.
*Bazen Cleo Dosyalarının çakışması ile oyun kapanır.Bu Yüzden çokça cleo modu tavsiye edilmez.Oyunun kapanmasında modun ilgisi yoktur,modda hiçbir sorun Yoktur.Sorumluluk Bana ait değil.
NOT:Modu açıp düzenlemeye kalmayın,Sanny Builder okuyamaz,Bu Oyuna sıkıntı verir anlamına gelmez.Emeğe Saygı!!
İndir:
Giriş yap veya Kayıt ol
Güle Güle Oynayın.
Emeğe Saygı,Yorumlar Gelsin!!
//Ayrıca Yakında Bomba Yeni Cleo Modlar.
NOT:Bu cleo modların hepsi verdiğim linkteki videoda bulunmaktadır.Video'da Hem Türkçe hem de İngilizce dil seçeneği vardır.
>GSP2 Mod Packs v 1.0(GSP2 de kullandığım bir Mod,Tek Cleo Dosyası Halinde 5 Güzel Mod.)
>İçinde Hangi Modlar var-Detayları Tanıtıcı Videodadır.
>Music On Foot Mod(Ayakteyken Müzik Dinle)
-Bu Forumda mevcuttur.
>GSP2 Patriot Team Mod(Yakında)
>GSP2 Street Bikers Mod(Yakında,Siteye 2 yeni resim eklendi.)
>Vguns Mod(Yakında)
>Sanny Builder Türkçe Yama V.1.0(0 Türkçe,Yakında)
>Yeni Gta Editorleri ve Programları(Bazıları çok yeni,hiçbir yerde yok)
#Ayrıca Gsp2:Grove Street Parks 2 nedir bilmeyenler olabilir:
-Uzun süreden beri devam eden içinde her detayı koymaya çalıştığım şu ana kadar birçok resim ve 3 tanıtım videosu yayınladığım tamamı kendi emeğimce yapılan büyük bir mod.
-Niye uzun sürdü denilirse bu yıl ki yoğunluk ve rahat uzun bir vakit olmadı.
-Yapım 2008 in sonlarında başlayıp halende devam ediyor.Şimdiki resimlerde olmayan yeni mekanlar,Script(.scm) özellikleri ve haritalar var.Yakında Yeni Video Gelebilir.
-Modu bulmak isterseniz bu siteden bana pm atın.