forum logosu

Neler yeni

mta zaman gaming

Online Oyun Bilgi Paylaşım Forumu

Hoş geldin ziyaretçi! Forum paylaşımlarından yararlanabilmek için üye olmalısın! eğer üyeliğin varsa giriş yapabilirsin.

Zmodeller Araba Yapma

devrimkan

Kolik
Zmodeller'e yeni başladım , sizin gibi olmasada araba yapmak istiyorum . internet'den full sürümünü indirdim ama dff leri acmıyor bazıları kilitli kilitli olmayanları açınca hiç bişe gözükmüyor.

Yardım edeçek varmı çizim yapımı , veya hazır arabaları modifiye etme gibi lütfen nolur yardım edin 3 gündür arıyorum ama bulamıyorum lütfen . :huh: :( :huh: :(

devrimkan

Kolik
Alfonso sağol arkadaşım yardım etmesen bile yardım edebilcek kişiyi söleyip beni sevindiriyorsun sağol da öğrensem bende sizin gibi araçlar yapabilirmiyim ?

devrimkan

Kolik
İyi ki bu foruma katılmışım "Türkçemizi Doğru Kullanıyoruz Bu Forumda" Bazı Forumlarda

"Né Hééé Mejaj Oke" Laflar Bizim Gibi Cesur Türklere Yakışmıyor Bida Benim Bilgisayarım 4shared'e Girmiyor Yardım Edermisiniz ?

Alfonso galiba sende 4shared'e giremiyorsun windows 7 de dns ayarını yapamaşşın eğer istersen ben biliyorum ama dns yi bilmiyorum dnsleri verirsen sana video yada resimli anlatım yapabilirim ?

Alfonso Furkan

Onursal Üye
Link ziyaretçiler için gizlidir görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol

4sharead Megaupload gibi türkiyede yasaklı sitelere girmek için yapmanız gereken tek şey DNS ayarlarını değiştirmektir
şimdiden söyliyim anlatım bana ait değildir sadece bu foruma(Mccezamodifiye forumuna) gerekli diye düşündüm ve BUYRUN:

1.) Denetim masası --> Ağ Bantılarına Tıklanır

2.)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr.

3.)internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz.

4.) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 208.67.222.222 İkinci kutuya: 208.67.220.220 rakamları yazılır.

5.) Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz.

6.) Artık Dns sunucnuz değişmiş ve yasaklı siteye giere hale gelmiş oluyorsunuz.

not 1: yada sadece üsteki butona 4 . 2 . 2 . 3 (yada 4 . 2 . 2 . 4)yazsanızda olur
Not2: Şuanki güncel ve en iyi dns adresleri 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 tür.

WİNDOS 7 İÇİN;

Başlat’a ve ardından Denetim Masası’na tıklıyoruz.

Buradan Ağ ve İnternet altında Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle seçeneğini seçiyoruz

Biz kablosuz ağdan bağlandığımız için bu seçeneği seçtik, internete bağlandığınız bütün ağlar için bu rehberde yaptıklarınızı tekrarlayın. Böylece bütün bağlantılarınız Google DNS üzerinden olur.
Sol üstten Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin bağlantısına tıklıyoruz

Sağ tık ve Özellikler

Burada Internet Protokolu Sürüm 4′ü görüyor ve özelliklerine giriyoruz

Buradaki tablolar boştayken ayarlar otomatik. Sizin tablonuzda değerler varsa, bunları mutlaka bir kenara yazılı olarak not alın. Yanlış yaparsanız bağlanabilmek için tekrar girmeniz gerekecek.

Sadece DNS ayarları kısmına 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 değerlerini giriyoruz.

Çıkarken ayarları doğrula seçeneğine ve sonra tamama tıklıyoruz.

Tekrar tamam ile çıkıyoruz.

Hata yok, ayarlar uygulanıyor. Dokunmadan bekleyin.

Sorun gidericiyi kapat diyoruz.

Eğer sorun giderici karşımıza çıkmazsa ağ bağlantısı üzerine sağ tıklayıp tanıla seçeneğini seçiyor ve ağın tanınmasını sağlıyoruz.

Vista İçin;

Vista

8 adımda youtube ve benzeri yasaklı sitelere giriş kapılarını açın !

1. Başlat a basın,ve denetim masasına tıklayın.

2. Ağ bağlantılarını göster e tıklayın…

3. Durumu göster e tıklayın.

4. Özelliklere tıklayın.

5. Vista değişiklikleri onaylamak için sizden izin isteyecek sizde vericeksiniz..

6. Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) , seçin ve özelliklere tıklayın..

7. Açılan pencerenin alt kısmındaki DNS ayarları otomatik algılansın seçeneğinin altındaki dns leri aşağıdaki dns ler ile değiştir i seçip resimde gördüğüm dns numaralarını giriyoruz..

8. Tamam a basıyoruz ve bi önceki pencere geliyor karşımıza ondada tamama basıp ardından kapat a basıyoruz..

İşLem tamamdır..